Luxe daiginjō sake, slechts 40% van de rijstkorrel die overblijft na het polijsten. Fruitig aroma, medium body en frisse afdronk. Licht zoet, met bijbehorende zuren. Sake gemaakt met de lokale keuken van de prefectuur Wakayama in gedachten, maar combineer
KID JUNMAI GINJO Handmatige pasteurisatie (Binkan hiire) waarbij de sake wordt gebotteld, maar de flessen niet worden gesloten tijdens het lage pasteurisatieproces. Ze worden alleen verwarmd tot + 65 ° C. om de verse smaken en aroma's te behouden.
Een zeldzame premoderne sake. De rijst is slechts 10% gepolijst, wat resulteert in een diepe rijstsmaak, aroma en kleur. Kiokejikomi 2017 is vloeibare rijst, 100% natuurlijk. Geen gist en melkzuur toegevoegd, waardoor de natuur haar werk kan doen in de sl
Minimale verspilling, maximale prestaties. Slechts 8% gepolijste rijstkorrel, maar zorgt toch voor een soepele en full-body sake, met een heerlijk diep aroma. Licht droog en zeer rijk, perfect uitgebalanceerde hoge niveaus van umami en zuurgraad.
MII NO UMESHU
Japanse pruimen sake - op basis van 100% pure rijst wijn
Een diep smakende pruimensake gemaakt op basis van 21 jaar gerijpte Biden-sake. De zoetheid van de pruimen wordt gecombineerd met het karakteristieke amandelachtige aroma, afkomstig
Een absolute top sake! De rijstkorrels voor deze sake zijn gepolijst tot 35% wat de sake een Daiginjō maakt (super-premium sake). In de smaak is de sake zacht. De sake kent zoete en fruitige tonen met prettige zuren wat de sake super elegant maakt.
De Natsu Makin is een Sake die voor de helft bestaat uit het sap van de Japanse Mandarijn. Een fruitige sake met mooie citrus-bittertonen. Intens manderijn fruit, wat zoetig maar met opwekkend frisse zuren. De sake is twee jaar gerijpt en behoort tot de b
Nigori Umeshu ons een pruimensake uit Wakayama, het pruimenhart van Japan, met kleine stukjes perzikpuree op de vloeistof. De brouwerij heeft eigen boomgaarden en houdt vast aan het principe van slow brew. Dit is een volle maar verfrissende umeshu, waarvo
Een uitgesproken premoderne sake gemaakt op basis van zelfgekweekte minimaal gepolijste (slechts 10% verwijderd) gecertificeerde natuurlijke rijst, natuurlijke gist, kimoto slow-brew starter, op houten tanks. Zacht en fluweelachtig, met een mooie zuurgraa
Zoals er zogenaamde, natuurlijke wijnen zijn, is er ook natuurlijke sake. Tsuchida Sake Brewery is een van de weinige sake-brouwerijen die sake brouwt in een natuurlijke stijl zonder gebruik te maken van enige vorm van additieven die vaak worden gebruikt
Oppa Soju Green Grapes is een heerlijke Koreaanse drank met een unieke taste en witte druiven smaak. Deze soju is newtro bereid met Koreaanse peer en appelwijn, want de meeste soju is een heldere gedistilleerde alcohol, traditioneel gemaakt van rijst, tar
Oppa Soju Lychee is een heerlijke Koreaanse drank met een unieke taste en lychee smaak. Deze soju is newtro bereid met Koreaanse peer en appelwijn, want de meeste soju is een heldere gedistilleerde alcohol, traditioneel gemaakt van rijst, tarwe of gerst.
Oppa Soju Lychee is een heerlijke Koreaanse drank met een unieke taste en yoghurt smaak. Deze soju is newtro bereid met Koreaanse peer en appelwijn, want de meeste soju is een heldere gedistilleerde alcohol, traditioneel gemaakt van rijst, tarwe of gerst.
Deze langzaam gebrouwde yamahai sake is geproduceerd met wilde gisten en lactobacillen uit de oude brouwerij. De Tamagawa Yamahai heeft een sterke, diepe smaak en een betoverend rijstaroma. Het is een zeer gelimiteerde produktie die elk jaar geheel uitver