Cannubi, het hart van de hele Barolo-regio, ontstond ongeveer 11 miljoen jaar geleden door sedimentatie uit de Padano-zee. Het is de beroemdste en beroemdste cru van Barolo, genoemd in historische documenten die al teruggaan tot 1700. De bodem heeft een u
De cru ontstond ongeveer 13 miljoen jaar geleden als gevolg van erosie van het bovenliggende terrein. Als gevolg hiervan verschilt de samenstelling enigszins van de andere Lanhe-landen. Liste verwierf in wezen een voltooiing van macro- en micro-elementen
In de jaargangen waar het weer het toelaat, selecteren we de beste druiven van onze drie belangrijkste Cru: Cannubi, Liste en Fossati. Spontane fermentatie in cementtanks bij lage temperaturen) gevolgd door maceratie onder water, die in sommige gevallen z
In de jaargangen waar het weer het toelaat, selecteren we de beste druiven van onze drie belangrijkste Cru: Cannubi, Liste en Fossati. Spontane fermentatie in cementtanks bij lage temperaturen) gevolgd door maceratie onder water, die in sommige gevallen z
In de jaargangen waar het weer het toelaat, selecteren we de beste druiven van onze drie belangrijkste Cru: Cannubi, Liste en Fossati. Spontane fermentatie in cementtanks bij lage temperaturen) gevolgd door maceratie onder water, die in sommige gevallen z
In de jaargangen waar het weer het toelaat, selecteren we de beste druiven van onze drie belangrijkste Cru: Cannubi, Liste en Fossati. Spontane fermentatie in cementtanks bij lage temperaturen) gevolgd door maceratie onder water, die in sommige gevallen z
Intens geel, zeer helder en consistent. Op de neus is hij intens en complex: in de beginjaren zijn er fruitige geuren die doen denken aan peer, perzik en bloemengeuren zoals acaciabloemen en meidoorn en minerale tonen. De honingtoon is heel typerend voor
De No Name is krachtig, donker, rijpe tannines en een ontspannen zoetje. In het glas is de wijn graanrood zoals behoort bij een goede Nebbiolo. De wijn heeft intense geuren van vanille, specerijen, verwelkte rozen. De "No Name Barolo" is full bodied met e
Strogele kleur met groenachtige reflecties, semi-aromatische neus met hints van fruit en gele bloemen. Het heeft een karakteristieke minerale toon. Aangenaam in de mond, fris en fruitig