Ichigo is een volle en diepe aardbeiensake uit Wakayama, gemaakt volgens het principe van de brouwerij: langzaam brouwen met lokale aardbeien. Het is zoet en romig, maar verfrissend. Drink heel koud, puur of met ijs, of gebruik het als ingrediënt voor een
Luxe daiginjō sake, slechts 40% van de rijstkorrel die overblijft na het polijsten. Fruitig aroma, medium body en frisse afdronk. Licht zoet, met bijbehorende zuren. Sake gemaakt met de lokale keuken van de prefectuur Wakayama in gedachten, maar combineer
De Natsu Makin is een Sake die voor de helft bestaat uit het sap van de Japanse Mandarijn. Een fruitige sake met mooie citrus-bittertonen. Intens manderijn fruit, wat zoetig maar met opwekkend frisse zuren. De sake is twee jaar gerijpt en behoort tot de b
Nigori Umeshu ons een pruimensake uit Wakayama, het pruimenhart van Japan, met kleine stukjes perzikpuree op de vloeistof. De brouwerij heeft eigen boomgaarden en houdt vast aan het principe van slow brew. Dit is een volle maar verfrissende umeshu, waarvo
Yuzu is een Japanse citrusvrucht, die de laatste jaren haar opmars heeft gemaakt in de Westerse keuken. Nu te ervaren als verfrissende drank op basis van saké. De Yoigokochu Yuzu Sake bestaat voor bijna de helft uit puur yuzu-sap en voor de rest uit junma
Yuzu is een Japanse citrusvrucht, die de laatste jaren haar opmars heeft gemaakt in de Westerse keuken. Nu te ervaren als verfrissende drank op basis van sake. De Yuzu bestaat voor de ene helft uit 100% puur en zuur yuzu sap en voor de andere helft sake.