De beroemdste wijn uit de Valpolicella-regio is zonder twijfel de Amarone. Alleen de beste corvina-, rondinella- en molinara-druiven komen in aanmerking voor deze prestigieuze Venetiaan. De Selezione van Tenuta Sant'Antonio is een samenstelling van wijn
Van de kalkrijke vulkaangrond (Scaia) in de provincie Verona komen de handgeplukte druiven voor de Scaia Bianca van Tenuta Sant'Antonio. De verschillende variëteiten worden afzonderlijk vergist in gekoelde roestvrijstalen cuves zonder dat zuurstof de kans
Robijnrode wijn met paarse reflecties en aroma’s van kersen, bosbessen, gekonfijt rood fruit en specerijen als zwarte peper, zoethout, cacao en tabak. De smaak is vol, zacht en warm met een fluwelen structuur.
De Scaia Rossa Corvina wordt gemaakt van uitsluitend corvina druiven van drie tot tien jaar oude stokken op de vruchtbare kalk - en vulkanische heuvels rond Colognola ai Colli in de provincie Verona. De zeer voorzichtig geplukte trossen worden ontsteelt,
In de vulkanische grond van het Colognola ai Colli-gebied groeien de druiven voor de Soave Fontana van Tenuta Sant'Antonio. De gemiddelde beplantingsdichtheid van 4000 tot 8000 stokken per hectare levert na sterke snoei en groene oogst niet meer op dan ee
Deze frisse Valpolicella Nanfrè wordt gemaakt van corvina aangevuld met rondinella, afkomstig van de beste selectie jonge stokken die nog niet in aanmerking komen voor de verschillende Amarone's van Tenuta Sant'Antonio.
Deze Valpolicella Superiore Ripasso van Tenuta Sant'Antonio wordt gemaakt van 70% corvinone en corvina, 20% rondinella en 10% croatina- en oseleta-druiven. Allen zijn afkomstig van dicht beplante wijngaarden (8000 stokken / hectare) op de kalkrijke heuvel