De Cigars Club No. 2 van Ximénez-Spinola is amber in het glas met robijnrode reflecties, terwijl het een milde aromatische intensiteit ontwikkelt die betovert met de aroma's van rozijnen en pruimen.
Eenmaal gedistilleerd uit Pedro Ximénez, wordt de Brandy gerijpt in kastanje houten vaten. Het kastanje hout heeft het vermogen om het product geen overmatige zuurgraad te geven, en geeft tevens fruitige tonen. Vervolgens rijpt de Brandy nog 13 jaar op Am
Het distilleren van Pedro Ximénez is niet eenvoudig. De nuances van zijn aroma's extraheren en ze in een Castaño-vat laten blijven, lijkt atypisch. Het moeilijkste is echter om de zachtheid van de toast en de herinnering aan de rozijnen te integreren met
Eenmaal gedistilleerd uit Pedro Ximénez, wordt de Brandy gerijpt in kastanje houten vaten. Het kastanjehout heeft het vermogen om het product geen overmatige zuurgraad te geven, en tevens fruitige tonen geeft. Vervolgens rijpt de Brandy nog 13 jaar op Ama