Rutte's Paradyswyn 100% Malt Spirit Genever rijpt in Dordrechts vatenkamer, Ruttes eigen kleine paradijsje. Paradyswyn is een compilatie van distillaten die in Amerikaanse eik zijn gerijpt, strikt volgens een recept van John Rutte, die gefascineerd was do
Dictador is een Colombiaanse gerijpte rum met een geschiedenis die teruggaat tot 1913. Het combineert drie generaties van meesterschap in het maken van rum in de Colombiaanse familie en fantastische gerijpte voorraden met een weergaloze flair voor "kunst
Als vriendschap een smaak had, was het puur. Gebaseerd op vertrouwen, ervaringen en nieuwsgierigheid. Gedefinieerd door bitter en door zoet. Net als het leven. Het is voor iedereen die durft te ontdekken. Die klaar is voor nieuwe avonturen.
Gebracht door de Hart Brothers, deze single malt vat ongetwijfeld de geest van Islay samen. Diepe rokerige smaken die doen denken aan sintels bij een kampvuur in de avond. Uitzicht op veenmoerassen en vochtig mos op toppen op het noorden. Fruit en speceri
Ardbeg Perpetuum 200th Anniversary is een rijke en verleidelijke combinatie van een klassieke Arbeg en ongelovelijke romige smaken. Perfect in evenwicht, zeer complex, venige perfectie. Intense, robuuste turf rook, hartige rokerige spek, kaneel, nootmuska
Op deze wijn prijkt de gecontroleerde appellation Petit Chablis. Fèvre beheert in het gebied een zuidwest georiënteerd perceel van zeven hectare waarvan de streng geselecteerde chardonnay houtvrij wordt opgevoed tot een wijn met een prachtig fris bouquet
Angelo Gaja (1940) werd beroemd door zijn wereldwijd begeerde Piemontese
wijnen. Inmiddels bezit hij ook twee domeinen in Toscane, te weten Ca’Marcanda
in Bolgheri en Pieve Santa Restituta in Montalcino. De wijngaarden van Pieve
Santa Restituta staan l
Sugarille is altijd een beetje donkerder, rijker en weelderiger dan Rennina. Boeket van opmerkelijke rijkdom. In de drank vullen donkerrode kersen, pruimen, rook, zoethout en kruidnagel het breedgeschouderde frame van de wijn goed. Hints van mokka, chocol
Pineau des Charentes is een versterkte wijn die honderden jaren geleden bij toeval ontdekt is doordat een wijnmaker zijn wijn in een vat had gedeponeerd en er jaren later achter kwam dat de wijn anders smaakte dan verwacht. In het gebruikte vat bleek een