Deze wijn kent volle grazige elementen van rijp exotisch fruit. Als boventonen komen vooral ananas, mango en lychee naar voren. De Pinot Gris is mooi te combineren met de Aziatische keuken maar ook heerlijk bij een pasta of Risotto.
Deze wijn kent volle grazige elementen van rijp exotisch fruit. Als boventonen komen vooral ananas, mango en lychee naar voren. De Pinot Gris is mooi te combineren met de Aziatische keuken maar ook heerlijk bij een pasta of Risotto.
Delicate en fijne wijn met hints van pittige peper en ronde, rijpe, hoogwaardige tannines. Zijn aromatische en mooie afdronk maakt van deze wijn een getrouwe uitdrukking van de Uco-vallei.
La Celia Pioneer, de eerste in de Uco-vallei. Deze wijn is de vrucht van zijn werk, evenwichtig en complex. De hints van kersen, verse pruimen en bloemen zijn gemakkelijk te onderscheiden. De afdronk is aromatisch en vriendelijk.
We waren klaar om een rum te maken met 100% natuurlijke kokosnoot afkomstig van lokale boeren. Vier jaar experimenteren later vonden we de perfecte formule. Het voortreffelijke huwelijk van twee iconen van de Caribische cultuur biedt een perfecte verhoudi
De Il Caberlot is de iconische wijn van Poderi Il Carnasciale en is gemaakt van de druif is caberlot. Deze druif wordt zo genoemd omdat hij kenmerken vertoont van cabernet franc en merlot. Il Carnaciale is het enige wijnhuis dat wijn maakt. De productie b
De klei-kalksteenbodem draagt bij tot een mooie donkerrode kleur en een charmant bouquet van rood fruit dat na enkele jaren van rijpheid verandert in leer en kreupelhout.
Qua stijl is de Pommard “Les Grands Epenots” vrij delicaat omdat de bodem iets mi
Toen we Kilchoman begonnen, wilden we het altijd net even anders doen. Sommige distilleerderijen brengen bottelingen met volledige rijping uit, maar de meeste doen meestal finishes. Volledige rijping is leuk, omdat je niet altijd weet hoe het gaat uitpakk
8.2 Port Charlotte 2011 1e vulling Bourbon Barrel, 12 jaar oud, 60,9%
Deze whisky, gedistilleerd op 5 juni 2011, heeft zijn hele leven van 12 jaar gerijpt in vat nr. 2124, waarbij de rijping plaatsvond in een Bourbonvat met eerste vulling van een onbeken
De complexiteit van deze Port Charlotte SC:01 2012 verlegt de grenzen van Islay single malt zoals je die kent. De twee grootste obsessies van onze distilleerderij, het is een onberispelijke herkomst en hoogwaardig Frans eikenhout.
Deze gelimiteerde release van 209 flessen is afkomstig uit vat nummer 667, een first-fill ex-sherry butt van Europees eikenhout. Het is een van de laatste batches van de Port Ellen-productie geproduceerd slechts enkele weken voordat de distilleerderij in
Een diepe, glanzende conker-tint met een gouden halo. De heerlijke geur slingert uit het glas, verstrikking van het einde, met keelachtige zwarte kardemomkruiden, kalmerende gedroogde honing en opgeheven, nootachtige amaretto. Noten die doorgaan in de mon