Hakugyokuko Sake

Kidoizumi is gespecialiseerd in hun traditionele Hot Yamahai-fermentatiemethode. Het gebruik van deze methode geeft hun Sake meer body en diepte van smaak, samen met een complexe kruidigheid die het duidelijkst is in de Hakugyokuko. Hakugyokuko heeft een
Artikelnummer:
4512714924870
Beschikbaarheid:
Op voorraad
product-banner
€33,99
Incl. btw

Dit is een nama genshu (ongepasteuriseerde en onverdunde sake) geproduceerd in Kidoizumi's unieke hotyamahai fermentatiemethode. Kidoizumi is de enige brouwerij in Japan die sake op deze manier kan produceren. Het resultaat is een robuuste, volle sake, met een diepe en gelaagde complexe smaak. Combineert gemakkelijk met groente-, vis- en vleesgerechten. Drink koud, op kamertemperatuur of opgewarmd.

Alcoholpercentage: 18%
Inhoud: 72cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »