Kido Ginjō

KID JUNMAI GINJO Handmatige pasteurisatie (Binkan hiire) waarbij de sake wordt gebotteld, maar de flessen niet worden gesloten tijdens het lage pasteurisatieproces. Ze worden alleen verwarmd tot + 65 ° C. om de verse smaken en aroma's te behouden.
Artikelnummer:
4990454101810
Beschikbaarheid:
Op voorraad
product-banner
€23,99
Incl. btw

PROEFNOTITIES: Mooi uitgebalanceerd, licht lichaam, licht fruitaroma met een zuivere afdronk. Zacht en makkelijk te drinken. Combineert perfect met een grote verscheidenheid aan gerechten.

DE BROUWERIJ Opgericht in 1928 komt de naam KID van een combinatie van "Kishu klimaat" (voorheen Wakayama Prefecture) en het ideaal van kinderlijke onschuld en vrijheid. Gemaakt door Heiwa Shuzo als een toegangspoort tot sake om Japanse nieuwe generaties te introduceren die de saketradities van hun voorouders niet hebben geaccepteerd. De locatie van de brouwerij in een vallei met een regenachtig klimaat, omringd door bergen, biedt zacht, puur water dat ideaal is voor het brouwen van sake.

Alcoholpercentage: 15%
Inhoud: 72cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »