De Kyoto-distilleerderij werd opgericht in 2016 en is de eerste toegewijde gin-distilleerderij van Japan. Ons vlaggenschip KI NO BI Kyoto Dry Gin heeft de internationale wijn- en gedistilleerde wedstrijdtrofee gewonnen voor de beste hedendaagse gin, terwijl de distilleerderij een trofee heeft gekregen als internationale ginproducent van het jaar.
Deze doos bevat:
Klassieke KI NO BI, bevat 11 plantaardige ingrediënten, waaronder yuzu, gyokuro-thee en gember, gegroepeerd op smaak in wat we de 6 elementen noemen, die afzonderlijk worden geweekt en gedestilleerd voordat ze worden gemengd met Fushimi-water.
KI NO BI SEI, een versterkte versie van onze klassieker, met een hoger alcoholgehalte en een grotere concentratie van dezelfde 11 botanicals. Uitstekend in een gin-tonic of een negroni.
KI NO TEA, een unieke uitdrukking die barst van intense aroma's en diepte van smaak van de beste tencha en gyokuro, geteeld in de Uji-regio van Kyoto.
Alcoholpercentage: | 45.7% | 54.5% | 45.1% |
Inhoud: | 3 x 20cl |