Productie
De oogst vindt handmatig plaats in kleine kratten en de druiven worden met de grootste zorg geselecteerd. De most ondergaat een maceratie met behulp van de Ganimede-methode gedurende 8-10 uur, wat zorgt voor een optimale extractie van aroma's en behoud van het zoute karakter van de druiven, waarbij het gebruik van zwavelderivaten wordt vermeden. De fermentatie vindt plaats met behulp van inheemse gisten om de aroma's te behouden die zo kenmerkend zijn voor de regio, gevolgd door nauwkeurig werk met de droesem, wat de wijn volume en balans geeft en de houdbaarheid ervan verlengt.
Proeven
UITZICHT: Heldere, licht citroenachtige kleur, met uitnodigende flikkeringen van limoen.
NEUS: Fris en intens, met tonen van wilde bloemen, eucalyptus, munt en tropisch fruit.
MOND: Verfrissend, levendig, vloeiend en 'elektrisch'. Harmonieus en vol volume, vergezeld van zachtheid en karakter.
Alcoholpercentage: | 12.5% |
Inhoud: | 75cl |