Tamagawa Yamahai

Deze langzaam gebrouwde yamahai sake is geproduceerd met wilde gisten en lactobacillen uit de oude brouwerij. De Tamagawa Yamahai heeft een sterke, diepe smaak en een betoverend rijstaroma. Het is een zeer gelimiteerde produktie die elk jaar geheel uitver
Artikelnummer:
4516970812001
Beschikbaarheid:
Op voorraad
product-banner
€24,99
Incl. btw

Kinoshita Shuzō is een kleinschalige brouwerij in het herkomstgebied van Kyoto dicht bij de kust van de Japanse Zee en is opgericht in 1842. Sinds een aantal jaren staat de brouwerij volop in de spotlights door het aanstellen van de eerste buitenlandse hoofdbrouwer (tōji), de Engelsman Philip Harper en door de introductie van revolutionaire label designs. Hoofdbrouwer Harper implementeerde traditionele brouwmethodes, zoals de slow-brew methods yamahai en kimoto, en het gebruik van wilde gisten. Zijn volle, stevige sake vallen op door een relatief hoog alcoholpercentage, waarbij enkele soorten het hoogste niveau van 21-22% natuurlijke alcohol bereiken.

Alcoholpercentage: 20%
Inhoud: 72cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »