Vinificatie:
Na de oogst worden de druiven zachtjes geperst. De eerste fermentatie neemt plaats op stalen tanks om het fruit karakter te bewaren. Vervolgens worden de schillen verwijderd en vindt de tweede fermentatie plaats op gesloten tanks, om de norm
In 1964 is het mooie hoofdstuk gestart. Het begin waar Annamaria Clementi Zanelli een bescheiden huis, genaamd ‘Ca’ del Bosc’ koopt met 2 hectare grond, in de bergen bij Erbusco in de regio Lombardije. Ze kreeg een zoon; Maurizo en Annamaria overleed zelf
Een frisse en fruitige cava met een gouden kleur en een fijne mousse. Subtiele smaken van wat tropisch fruit en bloesem. Zeer complex door de lange rijping van 25 tot 30 maanden, met een uitgesproken frisheid en een delicate afdronk.
Wijngaard
Brut Nature wordt gemaakt van wijnstokken die op trellis groeien, geselecteerd op hun unieke kwaliteiten en met speciale zorg behandeld. De wijngaarden worden op een manier bewerkt die rekening houdt met de omstandigheden van het milieu en de w
De Moscato d'Asti van Luigi Einaudi is strogeel van kleur met een intense, frisse geur van muskaatdruif, zoete appel en peer. Friszoete smaak met een elegante mousse en aroma’s van rijpe perzik en fris exotisch fruit.
Petalo Il Vino dell' Amore Moscato van Bottega is een van de Prosecco's van het Bottega wijnhuis. Strogeel, met een lichtroze tint gekenmerkd door aroma’s van bloemen, fruit en muskaat druiven. Een delicate zoete smaak met een hint van rozen en een fijne
De Saomì van La Tordera is fris en floraal, maar ook zacht en romig met een elegante mousse, rijp wit fruit en een mooie mineraliteit. Serveer deze Prosecco als aperitief, daarnaast zeer verrassend bij visgerechtjes, pastasalades en gegrilde groentes.
De Cuvée di Gabry van La Tordera is aromatisch, zacht en fris met smaken van aardbei, pruimen, framboos, viooltjes, salie en roze peper. De mousse is fijn en aanhoudend. Superfeestelijk aperitief, maar ook culinair goed inzetbaar bij spannende gerechten z
Strogeel van kleur met een tintje groen. Een kleine en aanhoudende Mousse. In de neus rijpe witte perzik die licht gepaard gaat met bloemige tonen van de blauwe regen. De smaak is geurig en goed gestructureerd. U wordt verrast met de frisse, aangename afd
Deze spumante Valdobbiadene van La Tordera is levendig en fris met aroma’s van appel, peer, lychee, jasmijn en tijm. De smaak is mooi droog met een fijne mousse. Een verrassende combinatie met lichte voorgerechten zoals garnalen met munt en limoensap. Ook